• سوالات متداول

    بیشتر سوالاتی که ممکن است برای شما پیش بیاید اینجا پاسخ داده ایم

سوالات ایمپلنت

ایمپلنت های دندانی برای جایگزینی یک یا چند دندان از دست رفته میباشد که به صورت روکش تک دندان و یا چند دندان و یا حتی پایه ای برای دست دندان متحرک(دنچر کامل یا پارسیل) عمل میکند.هدف از کاربرد ایمپلنت های دندانی پیشگیری از تحلیل پیشرونده استخوان فک، ارتقاءسلامت،جویندن مناسبتر،تکلم بهتر و ارتقاء زیبایی است.

ایمپلنت بهترین درمانی است که در حال حاضر برای جایگزینی دندان انجام می گیرد مراقبت از ایمپلنت ها به مراتب توجه بیشتری را نسبت به دندان طبیعی می طلبد زیرا ایمپلنت فاقد قدرت دفاع طبیعی در برابر عفونت ها و سایر عوامل مضر است.

ایمپلنت گذاری فوری یعنی همزمان که دندان کشیده میشود در همان جلسه،ایمپلنت نیز در محل دندان کشیده شده جایگذاری میشود. این روش شرایط ویژه ای دارد که توسط دندان پزشک ارزیابی میشود و در صورت فراهم بودن شرایط میتوان از این روش استفاده نمود.

در صورتی که یک یا تعدادی از دندانهای قدامی(ناحیه زیبایی دهان) خود را از دست داده اید ، بهترین گزینه برای دست یافتن به زیبایی دهان و دندان استفاده از ایمپلنت های دندانی است تا دوباره لبخند زیبای خود را به دست اورید. تقریبا در تمامی موارد،روکش های روی ایمپلنت همانند دندان طبیعی میباشند و یاداور دندانهای از دست رفته شما خواهد بود.

در اطراف ریشه دندانها الیاف نازکی هستند که ریشه دندان را به استخوان اطراف متصل میکنند و یکی از مهمترین عملکرد انها تحمل فشارهایی است که به دندان وارد میشود.به همین دلیل هنگام جویدن ،حس فشار به خوبی در دندان طبیعی درک میشود.در اطراف ایمپلنت این الیاف وجود ندارند در نتیجه احساس جویدن و فشار روی ان نسبت به دندان طبیعی متفاوت است.

افرادی که نتوانند تحت درمان ایمپلنت قرار بگیرند بسیار نادر هستند . مگر کسانی که داروهای خاصی مصرف میکنند و یا از نظر شرایط سلامت عمومی محدودیت دارند.

معمولا پیش از تحویل و قرارداد رستوریشن و پروتز روی ایمپلنت به یک دوره زمانی دو تا چهار ماهه برای ترمیم استخوان و بافت اطراف ایمپلنت نیاز است .اگر چه در روش های مختلف و خصوصا در مواردی که بی دندانی در ناحیه زیبایی باشد، میتوان در همان جلسه جراحی،روکش و رستوریشن موقت بر روی ایمپلنت قرار داد.

اساسا رعایت بهداشت اطراف ایمپلنت و تمیز کردن ان همانند دندان طبیعی است. البته بدیهی است تمیز کردن ناحیه بین ایمپلنت ها و دندان طبیعی حساسیت بیشتری داشته و دقت بیشتری را میطلبد. مسواک های بین دندانی علاوه بر نخ دندان این مهم را تسهیل میکند. اخیرا وسایل کمک بهداشتی مخصوص تمیز کردن اطراف ایمپلنت دندانی هم طراحی شده که در بازار وجود دارند و با فشار اب به تمیز کردن اطراف ایمپلنت و دندان کمک میکند.